Maak kennis met de Hoex Groep


BOUWERS VOOR KWALITEIT

Wij zijn een groep moderne bouwbedrijven met al meer dan 45 jaar ervaring in de bouw. Vakmanschap en kwaliteit staan bij ons centraal. De Hoex Groep is in 1970 opgericht, een familiebedrijf dat met name actief is in Noord- en Midden-Limburg en Brabant en gevestigd is in Oostrum. Of het gaat om utiliteitsbouw, agrarische bouw, nieuwbouw, verbouw of woningbouw; de vakmensen van de Hoex Groep staan graag voor uw klaar. Wij staan garant voor kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid. Persoonlijk advies, duidelijke offertes en goede begeleiding tijdens de bouw zijn voor ons de basis om tot een goed eindresultaat te komen.

Waarom de Hoex Groep?


GROOT GEWORDEN DOOR INNOVATIE

Door steeds weer te blijven innoveren kunnen we voorop blijven lopen. Steeds weer ontwerpen en ontwikkelen de bedrijven uit de Hoex Groep nieuwe technologieën en methodes waarmee snel en verbeterd gebouwd kan worden. Hiermee is Hoex baanbrekend, een echte trendsetter. Natuurlijk kunt u als opdrachtgever daar maximaal van profiteren. Succes verzekerd!


WIJ BOUWEN DUURZAAM

Duurzaam bouwen en ontwikkelen is tegenwoordig niet meer een begrip maar een vereiste. De bedrijven uit de Hoex Group passen de modernste technieken toe, zijn op de hoogte van de regelgeving en zijn daarmee in staat meerwaarde te creëren. Onze bedrijven zijn bekend met de nieuwste en meest efficiënte (bouw)technieken die aan de huidige regelgevingen en normen voldoen. Hiermee bespaart u o.a. op bouwtijd, energiekosten en onderhoud.


 AL RUIM 45 JAAR BOUWEN MET PASSIE 

De Hoex Groep heeft meer dan 45 jaar ervaring in de bouw en interieur. Vakmanschap en kwaliteit staan bij ons centraal.